Microsoft публикува списък с промените в Windows Phone 8.1

Microsoft публикува списък с промените в Windows Phone 8.1
A A+ A++ A

Windows Phone 8.1 вече се появи официално в страницата на Microsoft, в която са описани различните версии на операционната система, както и промените в тях. Според публикуваната информация потребителите ще получат софтуерна версия 8.10.12359.845, 8.10.12382.878, 8.10.12393.890 или 8.10.12397.895. Това означава, че разпространението на ъпдейта ще започне в близките дни - в интерес на истината, той вече е достъпен за ограничен брой телефони във Финландия.

Сред новостите са гласовият асистент Cortana, екшън център, който позволява бърз достъп до настройки и нотификации, нова клавиатура, функция за "тихи часове", която осигурява спокойствие през нощта, но все пак осигурява връзка с важни контакти, нови режими на работа и интерфейс на камерата и функция за по-икономично използване на мобилния интернет.

Освен това потребителите ще получат нови функции за икономично използване на батерията и вградената памет за приложения, като вече е възможна и инсталацията на SD карти. Изцяло нов е браузърът, който вече е Inernet Explorer 11. Наред с това Microsoft предоставя нови версии на приложенията календар, телефон, контрол на звука и редица други. Самото разпространение на ъпдейта зависи от вида на устройството, мобилните оператори и географския район, в който се намирате.

http://www.windowsphone.com/en-US/how-to/wp8/basics/windows-phone-8-update-history

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници