Владо Танев напуска TV7 заради корпоративна цензура

Владо Танев напуска  TV7 заради корпоративна цензура
Мегаскандал се развихри в TV7, след като програмният мениджър на „Дневен ред“ Владо Танев напусна. Снимка: regnews.net
A A+ A++ A

Мегаскандал се развихри в TV7, след като програмният мениджър на „Дневен ред“ Владо Танев напусна заради драстичната цензура. Реакцията на Мартин Карбовски е събрана в един лаконичен есемес: „Нещастник!“.

„Корпоративна цензура ме вади от екипа на предаването „Дневен ред“ по ТV7.
Не се е родил на този свят човек, който ще манипулира мисленето и действията ми. Още по-малко този човек може да се казва Мартин Карбовски“, заяви самият Танев за мотивите си да напусне и задкулисните интриги в „Дневен ред“.

„В утрешното издание трябваше да гостува председателят на КРИБ Огнян Донев. Поканата му отправих след съгласуване със самия Карбовски. Ръководството на телевизията също бе известено за плановете ми. В ТВ7 знаеха и за отправената покана за гостуване и към Иво Прокопиев. Амбицията ми беше доскорошни врагове на телевизията да гостуват в предаването. Ледовете се разпукаха, все пак“, каза Танев.

Той обясни, че е последвала телефонна забрана за Огнян Донев. „Оставам с прекрасни впечатления от младите хора, които творят „Дневен ред“. Стискам им палци да продължат напред. Моят дневен ред вече е друг. Да живее свободата!“, казва Владо Танев.

 

#TV7 #Мартин Карбовски #Огнян Донев #Иво Прокопиев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници