WSJ: Часовникът на Apple ще има над 10 сензора

WSJ: Часовникът на Apple ще има над 10 сензора
A A+ A++ A

Премиерата на очаквания умен часовник на Apple се очертава да бъде през есента, а устройството ще се предлага в няколко версии с различен дизайн и диагонал на дисплея, твърди публикация в The Wall Street Journal. Посочва се, че устройството ще има над 10 сензора, част от които ще се използват за регистриране на различни здравни показатели на носещия го. Според информацията Apple ще се опита да отговори на критиките, че съществуващите умни часовници не предлагат функции, които са по-различни от тези на един смартфон.

Според друга информация на Reuters премиерата на часовника на Apple ще е през октомври, а в предприятията на Quanta в момента тече пробно производство. Масовото сглобяване на устройството се очаква да започне през юли. Източниците на Reuters твърдят, че часовникът ще има сензорен дисплей с диагонал 2,5" и извита предна част, която излиза от границите на каишката. Споменава се, че доставчик на екраните ще е LG, а устройството ще има и сензор за пулс.

Очаква се също iWatch да е едно от първите устройства на Apple, които използват безжично зареждане. Reuters прогнозират, че Apple ще достави около 50 милиона броя от устройството за година, а WSJ смята, че до края на годината ще бъдат реализирани доставки на 10-15 милиона броя.

http://www.reuters.com/article/2014/06/19/us-apple-smartwatch-idUSKBN0EU2AU20140619
http://online.wsj.com/articles/apple-plans-multiple-designs-for-smartwatch-1403245062

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници