iPhone 6 с 5,5" дисплей може да се окаже по-голям от Galaxy Note 3

iPhone 6 с 5,5" дисплей може да се окаже по-голям от Galaxy Note 3
A A+ A++ A

Вече видяхме снимки на немалко варианти, прототипи и каквото още се сетите на следващите модели iPhone, но до премиерата на телефона не очакваме подобни устройства да спрат да се появяват. Поредната серия снимки отново е на прототипи, но този път те изглеждат малко по-истински. Интересното е, че те са по-детайлни и можем да забележим някои особености, които очакваме от новите телефони на Apple.

На първо място, бутонът за включване и изключване на телефона е разположен вече отстрани вместо отгоре, което е съвсем логично решение, предвид това, че при новите размери едва ли ще е лесно да бъде достигнат от горната страна, ако държите телефона с една ръка. И докато дискусията за големината на дисплея продължава, от снимките на прототипите ясно се вижда, че физическите размери на телефона може да се окажат доста повече от размера на дисплея.

Причината за това са двете ленти на панела, които са разположени отгоре и отдолу на дисплея на телефона и изглеждат малко по-големи. По тази причина обаче физическите размери на модела с 5,5" дисплей може да се окажат по-големи от тези на Galaxy Note 3.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници