Камата пак изригна: ФИФА не разбират от футбол

Камата пак изригна: ФИФА не разбират от футбол
Стоичков обвини ФИФА, че не разбират от футбол. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Световноизвестният ни бивш национал по футбол Христо Стоичков отново изригна срещу ФИФА пред перуанската телевизия. Камата смята, че от световната федерация лъжат хората и си живеят по-добре от президентите на различните страни по света.

Попитан дали споделя мнението на Марадона, че във ФИФА ги интересуват само парите, звездата на Барселона Стоичков каза пред камерата на перуанската Тв Best Cable: „Тези от ФИФА не разбират от футбол. Ядат и пият безплатно, отиват в градовете, където ще се организира световното, и само лъжат хората. А проблемите след това си остават. Това не е честно. Пътуват по-комфортно от президентите на различните страни, с блиндирани коли и хеликоптери. Вярват, че са Господ, а не знаят нищо. Никога не се съветват с никого. Например за организацията на това световно в Бразилия никога не се консултираха с треньори и играчи. Една топка даже никога не са ритали.“

На въпроса дали вече има фаворит за това световно, Стоичков категорично отговори, че не и че за съжаление не усеща много атмосферата от световното: „Още като дойдох, ми се струва, че все едно няма световно. Не се усеща радостта на хората, всичко е някак тъжно, облачно, вали.“

Припомняме, че още в понеделник Стоичков нападна домакините на Мондиала. Той обяви, че домакините играят комбина с ФИФА в интервю за телевизия „Глобо“.

Камата обясни на бразилците, че 1994 г. България направи най-доброто си представяне, но „един окаян френски съдия - Жоел Киню, най-мразеният човек в моята страна“, не му дал да играе финал срещу Бразилия.

#Христо Стоичков #ФИФА #Мондиал #Бразилия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници