Борисов: Удовлетворен съм от датата за изборите

Борисов: Удовлетворен съм от датата за изборите
„Удовлетворен съм, доколкото се постигна дата за избори“, заяви след КСНС при президента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Снимка: www.segabg.com
A A+ A++ A

„Удовлетворен съм, доколкото се постигна дата за избори, което обществото иска и което резултатите от изборите показаха“, каза председателят на ГЕРБ Бойко Борисов в коментар на провелото се заседание на Консултативния съвет за национална сигурност при президента.

Според Борисов другите теми – за „Южен поток“, за еврокомисар – ще бъдат обсъдени на консултациите между парламентарно представените партии. „Това го записахме в споразумението. Иначе съм крайно неудовлетворен от отговорите на г-н Орешаски.

Той включително стигна дотам да ми каже, че не е чел пълномощното и какво точно сме отказали да преговаряме ние в ЕК, по-точно сме дали те да преговарят, но не бил чел пълномощното, не чел договора, не чел това, не чел онова. Не знаел какво пише в рамковото споразумение за седми реактор – тепърва ще чете“, каза още Борисов.

Той допълни, че повече го плаши, ако премиерът е чел тези документи, „защото няма как да не ги е чел, няма как да не ги знае, но може би са толкова нелицеприятни, че не посмя да ни каже“, добави Борисов.

#Бойко Борисов #КСНС #Орешарски #еврокомисар #Южен поток

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »