Макети на iPhone 6 с 5,5" и 4,7" екран в черно и златисто

Макети на iPhone 6 с 5,5" и 4,7" екран в черно и златисто
A A+ A++ A

Очаква се тази есен Apple да представи следващото поколение на iPhone, което ще включва два модела с диагонал на екрана 4,7" и 5,5". В интернет вече се появиха снимки на макет на първото устройство, но досега второто оставаше встрани от вниманието.

Това вече се промени, тъй като Сони Диксън успя да пусне в Twitter снимки и на по-големия смартфон. В тях той е поставен до по-малката версия, което потвърждава информацията, че двете ще споделят идентичен дизайн. Очаква се новите устройства да бъдат по-тънки, а снимките показват и нов дизайн на антената.

Светкавицата отново е кръгла, вместо овална като в iPhone 5s (там светкавицата е двойна с различна цветна температура), а бутона за включване е поставен върху дясната страна. Имайте предвид, че това са макети, които вероятно са дело на търговци и производители на калъфи и не са снимки, които задължително показват iPhone от следващо поколение.

http://9to5mac.com/2014/06/14/photos-purported-physical-mockups-of-black-and-gold-5-5-inch-iphone-6s-compared-to-4-7-inch-model/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници