Реформаторите: Договор с „Газпром“ бил подписан дни след евровота

Реформаторите: Договор с „Газпром“ бил подписан дни след евровота
„Разполагаме с ясни данни и с документи за това, че в дните след изборите е подписан договор за строеж на „Южен поток“, заяви Петър Москов от формацията. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Реформаторският блок съобщи, че разполага със сигурна информация, че дни след провеждането на изборите за депутати в Европейския парламент България е подписала договор с „Газпром“.

Разполагаме с ясни данни и с документи за това, че в дните след изборите е подписан договор“, заяви Петър Москов от формацията.

Той посочи, че подписването на договора е станало „три дни след изборите и два дни преди Орешарски да обяви, че замразява строежа на „Южен поток“.

Реформаторите посочиха, че очакват премиерът Пламен Орешарски да обяви цялата истина за съдържанието и поетите от страната ни ангажименти в споразумението.

Нека той знае, че както веднъж разкрихме машинациите им с документи, които имаме, трябва много добре да си направи сметката какво ще каже в парламента. Защото за нас са важни параметрите на този договор и на сключения заем“, каза още Москов.

#реформаторски блок #Петър Москов #Южен поток #Газпром #договор #Европейски съюз #правителство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници