Борисов: Ако ми връчат мандат, ще го бавя дълго

Борисов: Ако ми връчат мандат, ще го бавя дълго
Според Борисов, държавата е на дъното и дори следващото правителство не може да изведе България от кризата. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Новите избори ще са когато ги определи президентът. Ако той ми връчи мандат, ще го държа максимално дълго, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в интервю за БНР от Вашингтон.

"Няма да накарам моите избиратели, младите хора, работещите хора, които чакат да дойдат юли и август, за да отидат на почивки, да ги викаме на избори", коментира Борисов.

Според него, държавата е на дъното и дори следващото правителство не може да изведе България от кризата.

"Тази арогантност и безпардонност на управляващата тройна коалиция вече мина всякакви граници в последните дни, включвайки и господин Местан, и господин Станишев да говорят за оставка, да говорят за смирение, да говорят за съгласие, толерантност и какво ли не, но вълкът кожата може да си смени, но нрава никога. Днеска влязоха и си гласуваха за седем години напред мандати в Сметната палата, най-важният одитен орган, назначили си в НСИ шеф, вдигнали пенсиите с три процента за старост, след като държавата е във фактически фалит. Това са едни арогантни, едни безотговорни лица, които в момента говорят за разпад на държавността. Не разпад, държавата е в катастрофа, държавата не подлежи на поправяне", заяви Борисов.

#Бойко Борисов #Борисов #БСП #ДПС #ГЕРБ #Станишев #Местан

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници