Facebook случайно пусна своя конкурент на Snapchat

Facebook случайно пусна своя конкурент на Snapchat
A A+ A++ A

От известно време се знае, че Facebook работи по приложение, което да се конкурира със Snapchat. Последния път, когато чухме за софтуера с име Slingshot, беше миналия месец, когато наименованието на приложението се появи в интернет. Съществуването му беше потвърдено днес, защото Facebook случайно пусна приложението в App Store.

То бързо беше премахнато от магазина, но преди това основните му характеристики бяха разкрити. Подобно на Snapchat, Slingshot позволява изпращане на съобщения, които изчезват, след като бъдат видени. Основната разлика е, че за да види потребителят нечие съобщение, той трябва първо да му изпрати свое собствено.

Освен това има бутон за реакция, който позволява да заснемете реакцията си към нечие съобщение. Изглежда, Slingshot заимства силно от Taptalk, тъй като начинът на работа на двете приложения е много близък, но освен това и иконата на Slingshot e вдъхновена от тази на Taptalk. Не е ясно кога приложението ще бъде пуснато официално, но изглежда, Facebook работи по него от месеци и е в сравнително напреднал стадий.

http://www.theverge.com/2014/6/9/5794388/facebook-takes-another-stab-at-snapchat-with-slingshot-app

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници