HTC Eye ще е идеалният смартфон за "селфита"

HTC Eye ще е идеалният смартфон за "селфита"
A A+ A++ A

Добре познатият потребител на Twitter @evleaks пусна информация за нов смартфон на HTC, който се разработва под кодовото име Eye. Основният акцент в новото устройство ще е предната камера, като по този начин тайванците ще се опитат да яхнат актуалната мода за правене на селфи снимки за социалните мрежи. @еvleaks не споделя други подробности за устройството, освен че се очаква то да се появи в края на годината в мрежата на американския оператор AT&T.

Ако информацията за HTC Eye се окаже коректна, тайванците ще станат поредният голям производител, който залага все повече на предната камера на устройствата си. Както е известно, LG вече наблегна върху селфитата със своя G3, а Huawei дори вкараха 8-мегапикселова предна камера в актуалния си флагман Ascend P7 и функция за заснемане на панорамни снимки с нея. Acer дори започнаха да добавят предна светкавица към новите си смартфони.

http://evleaks.at/2014/06/04/htc-developing-handset-codename-eye-coming-att-us-fourth-quarter-release-htc-eye-will-positioned-ultimate-selfie-phone/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници