Бареков: Местан и Орешарски изиграха Станишев

Бареков: Местан и Орешарски изиграха Станишев
Готови сме за предсрочни избори на 26 отктомври, заяви Николай Бареков. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Лидерът на „България без цензура“ заяви, че е разкрил завера между Лютви Местан и Пламен Орешарски. Двамата предварително са се наговорили, а изненаданият е бил Срегей Станишев.

Според Бареков, доказателство, че договорката за предсрочни парламентарни избори е зад гърба на Станишев е бягството му от публични изяви.

Лидерът на червените се оказа в ролята на политическа куртизантка, която беше използвана умело от ДПС и Орешарски и сега изведнъж се намерила нова любов и край”, коментира Бареков след срещата на новоизбраните евродепутати, организирана от БАН и „Преса“.

Бившият телевизионен водещ обяви, че ББЦ иска избори на 26 октомври.

“Да поиска ДПС избори означава, че Движението си е нагласило мача”, категоричен е лидерът на „България без цензура“.

Според него, Местан е привикал премиера Орешарски и му е обяснил „каквото беше – беше, разбрахме се с ГЕРБ и ще поискаме избори“. Бареков посочи, че това е съюз на ДПС и ГЕРБ, като идеята е двете формации да направят следизборна коалиция и по всяка вероятност Борисов ще управлява с мандат на ДПС.

“Направили са си сметката, но без кръчмар”, отсече Бареков, визирайки решаващата роля, която ББЦ ще има в следващия парламент.



#Бареков #Николай Бареков #БСП #ГЕРБ #Станишев #Местан #Пламен Орешарски #Лютви Местан #„България без цензура“ #ДПС #Орешарски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници