Европейските консерватори отказаха коментар дали преговарят с Бареков

Европейските консерватори отказаха коментар дали преговарят с Бареков
Николай Бареков Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Групата на Европейските консерватори и реформисти (ECR) в Европейския парламент отказа да коментира дали води преговори за присъединяване с избраните за евродепутати от партията „България без цензура“ Николай Бареков и Ангел Джамбазки.

Николай Бареков съобщи в сряда сутринта пред БНР, че с Ангел Джамбазки ще се присъединят към групата на консерваторите в Европарламента. Според него това е най-сериозната оферта към двамата до момента.

В сряда следобед Novinite.com се свърза с говорителя на групата на ECR Джеймс Холтъм, за да разбере на какъв етап са преговорите с ББЦ.

"Политика на парламентарната ни група е да не коментираме евентуални преговори с потенциални партньори“, коментира Холтъм, в отговор на въпроса на Novinite.com.

Говорителят бе помолен да коментира дали консерваторите познават лидера на ББЦ Николай Бареков и дали обещанията му по време на кампанията, че ще връща наименованието Народна република и ще раздава безплатни таблети на учениците, съвпадат с политиката на консерваторите.

#Николай Бареков #Бареков #Ангел Джамбазки #България без цензура

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Брюксел
Последно от Брюксел

Всички новини от Брюксел »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници