Видео и снимки на софтуера за LG G Watch

Видео и снимки на софтуера за LG G Watch
A A+ A++ A

Софтуерът, който ще задвижва часовника LG G Watch, изтече в интернет и това ни дава възможност да хвърлим по-подробен поглед към устройството, преди корейската компания да е разкрила всички подробности за него. Благодарение на това успяхме да научим и повече подробности за джаджата като например това, че носи кодово име Dory, работи с Android 4.4W (W вероятно идва от думата Wear) и използва четириядрен процесор Snapdragon 400.

Софтуерът показа и различни фонови изображения за екраните на Google Now, които се появяват при различни сценарии, а освен това има и серия от кадри, представящи различни метеорологични условия. Появи се и информация за нов Zen режим на платформата Android Wear, който ще изключи нотификациите. Сред останалите функции са работа на часовника като дистанционно за камерата, опция за следене на физическата активност и др.

Заедно с това в интернет беше публикувано и видео с анимацията при зареждане на часовника. То е цветно, има ретро привкус и завършва с логото на Android с нов шрифт. Засега няма информация дали Google действително възнамерява да направи редизайн на познатото лого, но то определено има нужда от такъв. Повече по темата може би ще научим по време на конференцията Google I/O по-късно този месец.

Повече изображения има тук:
http://phandroid.com/2014/06/03/lg-g-watch-system-dump/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници