Сираков: Чорни подари „Левски“ на Батков

Сираков: Чорни подари „Левски“ на Батков
„През ЦСКА и „Левски“ са минали над 30 футболисти през последните 6-7 години. Такова нещо няма никъде другаде по света“, каза още Наско Сираков.
A A+ A++ A

Легендата на „Левски“ Наско Сираков заяви, че клубът е бил подарен на Тодор Батков от Майкъл Чорни.

Аз знам, че Батков не е плащал за отбора. „Левски“ му е подарен от Майкъл Чорни“, посочи Сираков.

„Левски“ не върви и това е видно на всички. Този отбор винаги ще си остане религия. Това е най-популярният клуб в България. Хората, които обичат „Левски“, не са на стадиона. Това е голям проблем“, коментира той.

„На „Лудогорец“ бюджетът със сигурност е по-голям, но този на „Литекс“ не е, а при тях има успехи. Това, което чувам сега от Георги Иванов, ми харесва и се надявам нещата да се променят, но кукловодът там е друг“, каза още Сираков.

„Задължително трябва да бъде сменена собствеността. До 10 дни ще кажа бъдещите си планове. Работя по въпроса с много хора - общественици и юристи. Аз не виждам какво трябва да му се плаща на Тодор Батков за лошо управление. Той този отбор да не би да го е купил?“, посочи той.

Сираков отбеляза, че Батков е похарчил сериозни средства около клуба, но подчерта, че „този отбор не се управлява добре и това не може да продължава по този начин“.

„През ЦСКА и „Левски“ са минали над 30 футболисти през последните 6-7 години. Такова нещо няма никъде другаде по света“, завърши легендата на „сините“.

#Наско Сираков #Тодор Батков #Майкъл Чорни #Левски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници