Кучешкият вариант на Феликс Баумгартнер - хит в мрежата

Кучешкият вариант на Феликс Баумгартнер - хит в мрежата
A A+ A++ A

Помните ли Феликс Баумгартнер, който през октомври 2012 г. се издигна с балонче на 39 км надморска височина (т.е. в стратосферата) и скочи от там. Свободното му падане продължи около 4 минути.

Всички телевизии предаваха пряко събитието, изписаха се куп статии за това колко уникален е този скок и колко рекорда е подобрил и направил. Тогава се появи българинът Иван, който обяви, че проектът е негов и не след дълго получи признание от австриеца.  

Две години по-късно но хоризонта се появява друг претендент за славата на храбрия Феликс – четириног красавец с нежното име Уиспър (англ. whisper - шепот). Той вече е любимец на десетки хиляди юзъри в Youtube, където демонстрира скокове с парашут от швейцарските Алпи.
 
Трябва да се отбележи, че Уиспър не е плюшена или дървена играчка, нито каскадьор от екшън продукции, а живо същество, чието вкарване в проект на „човешки“ подвиг по жестокост може да се съпостави дори с тричането...

Уви, нещастният Уиспър става герой и звезда, и суперкуче благодарение на амбициите на стопанина си Дийн Поттер. Той е известен катерач и парашутист, който веднъж решил да вземе домашния си любимец на своите занимания и ... работата се получила. Вижте как:    

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници