Страхил Ангелов заговори за предсрочни избори

Страхил Ангелов заговори за предсрочни избори
„Ако БСП не промени начина, по който функционира, подхода към властта, към избирателите, политиките, които провеждаме, ако не се завърне към идейните си ориентири, върви към крах“, посочи Ангелов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Депутатът от „Коалиция за България“ Страхил Ангелов намекна за възможността за отиване към предсрочни избори.

„Ако БСП не промени начина, по който функционира, подхода към властта, към избирателите, политиките, които провеждаме, ако не се завърне към идейните си ориентири, върви към крах. Трябва да търсим национално отговорно решение, може би да се набележи дата за следващи избори“, заяви Ангелов.

Той отбеляза, че след резултатите от изборите за европейски депутати в България, освен вътрешнопартийни дебати, трябва да се мисли и в посока промени в правителството, тъй като вотът е показал недоволството на избирателите от водената от правителството политика.

„Не става дума да ремонтираме кабинета и просто да заменим едни хора с други, които ще продължат да правят същото. Става дума за това да се промени политиката на правителството, защото тя не се харесва на хората. Хората не ни харесват, след като в 11 области ние сме трета политическа сила“, каза още Ангелов.

„Явно има проблем. Нещо не е наред с цялата ни система. Хората не излязоха да гласуват масово“, посочи Ангелов и добави, че е редно и премиерът Пламен Орешарски да направи анализ на изборните резултати.  

Във вторник Ангелов съобщи, че Момчил Неков, който измести председателя на БСП Сергей Станишев от първото място в листата на „Коалиция за България“ на евроизборите, няма да се откаже от мястото си в Европейския парламент.

В края на януари депутатът привлече общественото внимание с посещението си в Сирия.

#Страхил Ангелов #Коалиция за България #избори #европейски депутати #Европейски парламент

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници