Заловиха нелегални цигари в Русе и Русенско

Заловиха нелегални цигари в Русе и Русенско
Полицаи и митничари от Русе иззеха 6000 къса цигари без български акцизен бандерол. Снимка: mitnici.eu
A A+ A++ A

Полицаи и митничари от Русе иззеха 6000 къса цигари без български акцизен бандерол, съобщиха от Агенция „Митници”. Акцията е осъществена при съвместни действия на територията на региона и в зоната на ГКПП - Дунав мост.

Дистрибутор на цигари с лек автомобил пренасял от град Две могили към село Иваново 8 мастербокса - 4 000 кутии цигари. Автомобилът, управляван от С.Д., е спрян за проверка на входа на селото. 8-те кашона с нелегалната акцизна стока са били разпределени в багажника и на задната седалка на автомобила, като върху тях само са били хвърлени завивки, за да не бият на очи.

В присъствието на дознател автомобилът е бил щателно претърсен и контрабандните цигари са описани и иззети по образуваното в Митница Русе дознание. Стойността им по цени на съдопроизводството се изчислява на 30 хил. лева. Няколко часа по-късно в района на ГКПП-Дунав мост отново при съвместни действия на служители от Граничен полицейски участък – Русе и митнически служители е заловен трафикант на нелегални цигари от България за Румъния.

 

#Русе #С.Д. #Иваново #Дунав мост #България #Румъния

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници