Реклами на LG акцентират върху камерата, дизайна и дисплея на G3

Реклами на LG акцентират върху камерата, дизайна и дисплея на G3
A A+ A++ A

Броени дни преди премиерата на G3 на 27 май, LG не може вече да сдържа ентусиазма си около устройството и пусна три рекламни клипа, които акцентират върху различни аспекти на смартфона - камера, дизайн и дисплей. Първото потвърждава, че 13-мегапикселовата камера на устройството ще е снабдена със система за лазерно фокусиране, която ще помогне за правенето на по-ясни снимки въпреки условията.

Това беше потвърдено независимо и от източници на The Verge, които допълват, че системата ще отчита разстоянието до обекта и ще намали времето между натискането на бутона на камерата и запечатването на снимката. Технологията е по-добра от оптичния метод и осигурява по-висока точност и бързина. Устройството ще има и предна 2.1МР камера, която ще поддържа правенето на селфи снимки със свиване на ръка пред нея.

Второто подсказва, че смартфонът ще има метален корпус, но според източници на GSM Arena компанията се кани да пусне G3 в два варианта - в пластмасов и с метален корпус. Очаква се първата версия да има 2GB RAM и 16GB вградена памет, а втората да предложи метален панел, 3GB RAM и 32GB вградена памет. Третото видео отново потвърждава наличието на Quad HD дисплей.

http://www.theverge.com/2014/5/23/5744542/lg-g3-will-be-the-first-smartphone-with-laser-autofocus
https://lgg3event.com/event/main.php

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници