Орешарски: Не е време за вътрешнополитически дебати

Орешарски: Не е време за вътрешнополитически дебати
Според Орешарски, трябва да се проведе дискусия за оздравяване на енергетиката, защото сновните усилия в последната една година са насочени за ребалансиране на сектора. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Премиерът Пламен Орешарски заяви, че следващата седмица правителството ще даде отчет в парламента за първата година от управлението си, както и за предстоящите проекти.

„Два дни преди изборите не е подходящият момент за дебат по вътрешнополитически въпроси, мисля, че днес все още актуален е дебатът по европейските въпроси, а що се отнася до този дебат, който не се състоя днес, се надявам, че следващата седмица ще се състои, коментира Орешарски, цитиран от БТА.

Според него, трябва да се проведе дискусия за оздравяване на енергетиката, защото сновните усилия в последната една година са насочени за ребалансиране на сектора.

Пламен Орешарски каза, че сред основните акценти в актуализираната програма на правителството ще продължат да бъдат ключови сфери като образование и здравеопазване, енергетиката, административното обслужване. Ще продължим с усилията за оздравяване на бизнесклимата и за насърчаване на инвестициите и стопанската активност, отбеляза той. Усилията ни ще бъдат насочени към създаване на устойчив икономически растеж, който да ни позволи да водим по адекватна и добре финансирана политика в секторите от публичната сфера, обясни премиерът.







#Пламен Орешарски #Орешарски #избори #дебат #енергетика

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници