Даниел Георгиев напуска ПГ на ГЕРБ

Даниел Георгиев напуска ПГ на ГЕРБ
Депутатът от ГЕРБ Даниел Георгиев напуска парламентарната група на партията. Снимка: parliament.bg
A A+ A++ A

Даниел Георгиев напуска ПГ на ГЕРБ, потвърдиха от пресцентъра на Народното събрание. От там уточниха, че в понеделник в 17:10 ч. Даниел Георгиев е депозирал писмо в деловодството на парламента, в което заявява, че напуска групата на ГЕРБ.

По-рано в понеделник от "България без цензура" обявиха, че Георгиев се присъединява към партията. От ГЕРБ обаче отрекоха автентичността на информацията.

Лидерът на ББЦ коментира, че очаква 200 хил. гласа от ГЕРБ, като изчисли, че разликата между коалицията около ББЦ вече е намаляла на 4%.

Николай Бареков разкритикува и насрочените за петък дебати по вота на недоверие от председателя на парламента Михаил Миков.

"Защо в последния ден на кампанията се свиква вот? Миков направи сериозна грешка да свика дебати в НС за вота на ГЕРБ. Това е заговор на БСП и ГЕРБ срещу нас", категоричен е лидерът на ББЦ.

Николай Бареков заяви, че не е имал намерение да си прави компания с лица като Борисов, Цветанов и Станишев, но си е променил решението след насрочването на вота на недоверие. "Ние ще изкажем своята позиция в парламента", обяви Бареков.

#Даниел Георгиев #ГЕРБ #"България без цензура"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници