Още не са открити младежите, изчезнали в Стара планина

Още не са открити младежите, изчезнали в Стара планина
Снимка: www.nasamnatam.com
A A+ A++ A

Спасителни екипи издирват изчезнали в Стара планина младежи. Три момчета на 20 години, две от Велико Търново и едно от Стара Загора, се изгубиха в неделя в района на връх Ботев в Стара планина.

В полицията е постъпил сигнал от техен приятел. Те са му се обадили по телефона, че са в района на голям водопад. Момчетата са казали, че се движат по пътека, виждат хижа и след половин час ще са на нея. Но около 21.40 те са съобщили на служителите от Планинската спасителна служба, че не знаят къде се намират, и е започнала акция по издирването им, съобщава „Фокус“.

Момчетата са напуснали пътеката, по която са се движили, заради това, че е започнало да вали дъжд и им е станало студено. Последният разговор с тях е проведен тази сутрин около 08.00 часа, когато те са съобщили, че са добре и са пренощували в пещера. Оттогава няма връзка с младежите, тъй като мобилните им телефони са останали без батерии.

Пет отряда от 25 души от Планинската спасителна служба издирват младежите.  Валежите и мъглата не позволяват в издирването да се включи хеликоптер.

#Планинската спасителна служба #Стара планина

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници