Popcorn Time вече е налично за Android

Popcorn Time вече е налично за Android
A A+ A++ A

Приложението с отворен код Popcorn Time, което позволява гледане на стрийминг видео от торент сайтове, вече предлага и достъп до епизоди от телевизионни предавания. По-интересната част от официалния анонс обаче е, че Popcorn Time вече е наличен и за Android. Както е известно, оригиналният екип, който работеше по приложението, спря разработката преди няколко месеца заради проблеми с авторските права.

Оттогава софтуерът се развива от екипа Time4Popcorn, който пусна сериозно обновление на версията за настолни компютри, което вече поддържа ТВ предавания и отметки и има изцяло променен дизайн. Самото приложение не е налично в Play Store, защото от Google не са го допуснали именно поради съображения за нарушаване на авторски права, но може да бъде изтеглено от интернет страницата на проекта.

За да го ползвате PopCorn Time трябва да копирате инсталационния файл на вашето устройство и да го инсталирате ръчно. За целта е необходимо в настройките първо да разрешите и инсталиране на приложения извън Google Play, което по подразбиране е забранено.

http://www.time4popcorn.eu

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници