Motorola представи Moto E, ще струва само 85 евро

Motorola представи Moto E, ще струва само 85 евро
A A+ A++ A

На специално събитие в Лондон и Делхи Motorola представи първия си телефон след придобиването от китайската компания Lenovo. Както очаквахме, новото устройство е бюджетният модел Moto E, за който през последните дни научихме всичко важно. Все пак става дума за смартфон с 4,3" дисплей с qHD резолюция и стъкло Gorilla Glass 3, чийто корпус е устойчив на водни пръски.

Устройството се задвижва от двуядрен процесор с честота 1.2GHz и използва Android 4.4.2 KitKat. Компанията обещава и навременни ъпдейти до следващите версии на платформата, което определено е добра новина за потребителите. Сред останалите характеристики са 1GB RAM и 4GB вградена памет (за потребителя са достъпни 2.21GB), а за допълнително място има microSD слот. Има и опция за промяна на задния панел с друг в различен цвят.

Смартфонът предлага 5МР камера и има батерия с капацитет 1980 mAh. Размерите му са 124.8 x 64.8 x 12.3 мм при тегло 140 грама и предлага 3G и Wi-Fi 802.11n възможности, Bluetooth, GPS и FM радио. Ще има и вариант с 2 SIM карти. Продажбите на Moto E започват от днес в Индия, Англия, Бразилия, Мексико, Испания и Канада. В Индия устройството се продава за едва 6999 рупии (85 евро).

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници