На конференцията In Touch ще има лектори от Microsoft Research и 4Afrika

На конференцията In Touch ще има лектори от Microsoft Research и 4Afrika
A A+ A++ A

На 14 и 15 май в София ще се проведе най-голямата конференция на Microsoft в България, която тази година носи името In Touch като част от платформата INDEED, а тя на свой ред е наследник на популярното събитие "Дни на Майкрософт". Тя е насочена към разработчици и ще предложи лектори, които ще говорят от първо лице за реални проекти, разработени от тях самите. Преживяването ще е повече от интересно, а за да стане още по-вълнуващо, компанията е поканила двама много специални говорители по време на двете keynote сесии през двата дни.

Един от тях е Амроти Абдела, Director VC & Startups в инициативата 4Afrika на Microsoft, която цели да допринесе активно за икономическото развитие на Африка и да насърчи конкурентоспособността на региона. Тя ще се опита да внесе по-различна перспектива върху глобалните тенденции в технологиите и развитието на иновациите. За пръв път в България ще бъде и Дон Сайм, който е представител на центъра Microsoft Research в Кеймбридж. От Microsoft обещават неговата лекция да бъде много geek и да осигури много детайли за концепцията за Information Rich Programming и типизирането на данните в модерните езици за програмиране.

В двата дни ще има и много интересно съдържание, което ще е представено под формата на презентации, дискусии и практически упражнения. Темите са разделени в 3 основни панела - Modern Apps, Architecture in Practice and Dev Lifecycle и Dev Trends.

Цялата програма на конференцията и информация за всички лектори можете да намерите тук:
http://www.indeed.ms

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници