Радан Кънев: Бареков няма да върне "Левски" на МВР

Радан Кънев: Бареков няма да върне "Левски" на МВР
Не виждам смисъл да коментирам комунистическите брътвежи на Бареков, заяви Кънев. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Говорителят на Реформаторския блок Радан Кънев заяви, че няма да допусне дори да се споменава, че футболен клуб „Левски“ ще бъде върнат на МВР, както предлага лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков.

Наскоро бившият телевизионен водещ предложи най-големите футболни клубове да върнат своя ведомствен принцип, както беше до началото на 90-те години – ЦСКА да "мине" в редиците на Българската армия, а "Левски" да премине към МВР. Бареков дори обеща да дава офицерски звания на заслужените спортисти.

„Не виждам смисъл да коментирам комунистическите брътвежи на Бареков. Това, че ДПС и ‪#‎Пеевски‬ оттеглиха подкрепата си, е негов, не мой проблем. Но да връща "Левски" на МВР не мога да допусна дори да се споменава. "Левски" не е на МВР и никога не е бил. "Левски" е на милиони привърженици. Създаден е преди 100 години от тях, не от Батков или Бареков. Не пипайте там, че ще се опарите“, написа Кънев на страницата си във Фейсбук.

Според него това, че хората в малките населени места са твърде чувствителни към парадирането с милиони по време на камапния, е чудесно.

„Ако Бареков ги е мислил за глупави, това е негов проблем. Те чудесно знаят, че тези предизборни милиони са извадени от техните джобове - и затова именно са бедни“, коментира той.

#Радан Кънев #Кънев #Левски #ЦСКА #МВР #Реформаторския блок

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници