Microsoft разкри детайли за IE11 в Windows Phone 8.1

Microsoft разкри детайли за IE11 в Windows Phone 8.1
A A+ A++ A

Както е известно, Windows Phone 8.1 съдържа изцяло нов браузър, който е специална версия на Internet Explorer 11, която е адаптирана за мобилната платформа. В официалния блог на Internet Explorer екипът, който е създал мобилната версия на браузера, обясни и какви са основните новости при мобилното издание на IE11. С него потребителите вече ще получават по-бърз достъп до любимите си сайтове. Това се осъществява по няколко различни начина.

Мобилната версия на Internet Explorer вече поддържа предсказване на потребителските действия, а за целта браузерът използва най-често посещаваните от потребителя сайтове. Вече е възможно и прикрепянето на отделни сайтове към стартовия екран, като плочката не е статична, а се обновява с актуалното съдържание на сайтовете. Новото издание на IE също така поддържа синхронизация с компютри и таблети с Windows, както и запаметяване на пароли.

Друга новост е режимът Reading View, който предлага оптимизации за четене, както и анонимно сърфиране с познатия от настолната версия режим InPrivate. Потребителите с по-малки пакети за данни пък ще получат възможност да оптимизират трафика си с High Savings Mode, който зарежда само най-важната информация от сайтовете и по този начин сериозно намалява потреблението на интернет трафик.

http://blogs.msdn.com/b/ie/archive/2014/05/07/what-s-new-in-internet-explorer-11-for-windows-phone.aspx

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници