Предполагаема отливка на iPhone 6 потвърждава предишни слухове

Предполагаема отливка на iPhone 6  потвърждава предишни слухове
A A+ A++ A

Френският сайт NoWhereElse отново пусна снимки, които потвърждават слуховете за характеристиките на следващия iPhone. Този път обаче снимките не показват калъф, а отливка на iPhone 6.
Според сайта снимките идват от китайски форум, но не е ясно дали тази отливка е направена, за да имат производителите на калъфи идея за размерите на телефона, или е направена на базата на предишни слухове за бъдещия флагман на Apple. Във всеки случай на този етап слуховете остават непотвърдени.
Отливката потвърждава много неща, които сме чували през последните седмици за iPhone 6. Вижда се, че телефонът e много тънък, дори повече от iPhone 5S, и има продълговати бутони за контрол на силата на звука, наподобяващи тези на iPod Touch. Камерата се подава от задната страна на корпуса, което потвърждава версията, че iPhone 6 ще има оптична стабилизация на картината. Това обаче противоречи на информацията, че телефонът ще е с електронна стабилизация, за да се избегне точно това подаване на камерата. За съжаление, в публикацията не са включени точните размери на отливката, но засега се предполага, че iPhone 6 ще има екран с диагонал 4.7".

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници