Acer Aspire Switch 10 е хибридно устройство с 4 режима на работа

Acer Aspire Switch 10 е хибридно устройство с 4 режима на работа
A A+ A++ A

Друга от изненадите на събитието на Acer в Ню Йорк се оказа хибридното устройство Aspire Switch 10. То има 4 режима на работа и разполага с 10,1" IPS дисплей с резолюция 1366 х 768 пиксела, висок ъгъл на видимост и специално покритие за подобрена видимост на открито, който се закрепва към клавиатурата само чрез магнити. Така може да се използва като лаптоп и таблет, а освен това има и режими за презентации и за гледане на видео (т.нар. режим "палатка").

Изработката на устройството определено подсказва за бюджетния му характер, а пластмасата на корпуса имитира алуминий. Магнитното прикрепване работи каквато се очаква и позволява лесното разделяне на дисплея от клавиатурата без да е нужно активирането на ключалка. В същото време връзката е достатъчно здрава, за да задържи двете части заедно.

Клавиатурата предлага USB порт, microSD слот и HDMI интерфейс и за жалост няма допълнителна батерия. Мястото обаче ще се използва в друга версия на клавиатурата за добавянето на твърд диск, който да разшири вградената памет от 32GB и 64GB. Устройството използва процесор Intel Atom Z3745 и обещава работи около 8 часа на автономност с един заряд. Очакваме Acer Aspire Switch 10 в продажба през лятото на цена около 400 евро.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници