Осман Октай: Путин сменя кукловодите във властта в България

Осман Октай: Путин сменя кукловодите във властта в България
По думите му България ще изиграе много важна логистика в напрежението, "НАТО ще има нужда от стабилност, а Путин ще търси начин да дестабилизира държавите в околността". Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Предстои цялостно пренареждане на българския политически живот под диктовката на руския президент Владимир Путин заради напрежението между Русия и Запада около събитията в Украйна. Това прогнозира бившият депутат и един от основателите на ДПС Осман Октай в ефира на bTV.

По думите на Осман Октай, всички вече осветени бивши агенти на Държавна сигурност и близки до Москва ще бъдат избутани на заден план.

"Кукловодите ще ги размести Путин и ще сложи на тяхно място секретни фигури от второ трето ниво, има такива клубове, които вече действат в София", посочи Октай. Той обаче не пожела да разкрие подробности.

По думите му България ще изиграе много важна логистика в напрежението, "НАТО ще има нужда от стабилност, а Путин ще търси начин да дестабилизира държавите в околността".

Според Осман Октай с обявяването на началото на кампанията на "Атака" за европейските избори в Москва, Волен Сидеров е показал, че "България може да бъде троянски кон на Москва към Европейската комисия и Европейския парламент".

#Русия #Запада #Украйна #Осман Октай #Владимир Путин #Волен Сидеров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници