“Левски” загуби от “Ботев”-Пловдив с 0:2

“Левски” загуби от “Ботев”-Пловдив с 0:2
Отборът на “Левски” продължи с трагичното си представяне през този сезон, като загуби гостуването си на “Ботев”-Пловдив с 0:2. Снимка: freehdwallpapers-bg.blogspot.com
A A+ A++ A

Отборът на “Левски” продължи с трагичното си представяне през този сезон, като загуби гостуването си на “Ботев”-Пловдив с 0:2 в мач от 35-ия кръг на "А" група.

Наставникът на "сините" Елин Топузаков направи цели шест промени в титулярния си състав в сравнение с двубоя с ЦСКА, но това не помогна и тимът отново бе трагичен. От първата минута домакините контролираха играта, но трудно създаваха положения, но няколко минути преди почивката Куртеан се възползва от безумна грешка на защитата на “Левски” и откри резултата.

През втората част "канарчетата" изпуснаха няколко изгодни ситуации, а резервата Валери Божинов на два пъти стреля неточно сам срещу вратаря. В 89-та минута ново смехотворно изпълнение на "синята" отбрана позволи на Иван Цветков да оформи крайното 2:0 в полза на “Ботев”.

Това бе рекордна в историята 13-та загуба за Левски през сезона, както и четвърта поредна, което не се е случвало от 1960 г. С този успех “Ботев” се доближи на четири точки от третия ЦСКА.

#Левски #Ботев #Иван Цветков #Валери Божинов #Елин Топузаков #ЦСКА

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници