Смартфонът на Amazon ще се управлява с жестове

Смартфонът на Amazon ще се управлява с жестове
A A+ A++ A

Миналата седмица видяхме първите снимки на новия смартфон на Amazon, който обещава 3D ефекти без очила благодарение на четирите си специални камери върху предния панел. Сега същият сайт твърди, че има информация за специалните жестове, с които ще се управлява телефонът.

Според информацията на BGR телефонът ще може да изпълнява определени функции и да пуска приложения чрез определени жестове. Например накланянето на телефона на една страна, докато човек чете книга, ще показва меню с още информация за нея. Накланянето нагоре и надолу пък ще позволява скролиране в уеб браузъра и книгите.

Много от приложенията няма да имат бутони, а ще се управляват с жестове. При търсене на филм в IMDb например ще е възможно да се види оценката на филма, като наклоните устройството. Същото ще е възможно и в други приложения като Yelp.

Освен управлението с жестове се предполага, че смартфонът ще има и приложение, което конвертира заснет текст в бележки и превежда текст на различни езици. Според BGR телефонът най-вероятно ще бъде обявен тази пролет и може да бъде пуснат в продажба през лятото.

http://bgr.com/2014/04/22/amazon-smartphone-specs-details-kindle-phone-exclusive/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници