Турчинов назначи охрана на всички кандидат-президенти

Турчинов назначи охрана на всички кандидат-президенти
С охрана ще бъдат всички кандидати, включително бившият министър-председател Юлия Тимошенко и кандидатът на "Партията на регионите" Михаил Добкин. Снимка: kvedomosti.com
A A+ A++ A

Изпълняващият длъжността президент на Украйна Александър Турчинов назначи денонощна охрана на кандидатите за президенти на Украйна.

С охрана ще бъдат всички кандидати, включително бившият министър-председател Юлия Тимошенко и кандидатът на "Партията на регионите" Михаил Добкин, върху когото беше извършено нападение. Информацията за предприетите мерки за защита е публикувана на сайта на Турчинов.

Преди няколко дни депутатът и кандидат за президент на Украйна Олег Царев беше пребит. След края на предаването по телевизия ICTV депутатът Царев стана обект на нападение от страна на агресивна въоръжена тълпа, блокирала сградата на телевизията.

Михаил Добкин, друг кандидат-президент от Партията на регионите, пък бе залят със зелена боя и посипан с брашно до сградата на телевизията, предаде БГНЕС.

Междувременно държавната гранична служба на Украйна информира, че "границата се охранява трудно и служителите ще използват всички възможни средства, за да гарантират реда".

#Украйна #Александър Турчинов #Юлия Тимошенко #кандидат #президенти #денонощна #охрана

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници