Microsoft вече приема универсални приложения за Windows

Microsoft вече приема универсални приложения за Windows
A A+ A++ A

Microsoft започна да приема предложения за категорията Unniversal Apps през портала Dev Center. По този начин потребителите ще могат да купуват приложения веднъж и да ги използват на всички устройства с Windows, които притежават. Промяната ще засегне и приложенията с функция за покупка на съдържание. Освен че за двата магазина ще бъдат използвани едни и същи идентификатори, цените също ще бъдат еднакви.

Въпреки амбициите на Microsoft приложенията за Windows да станат универсални, авторите на софтуер ще могат да изберат дали да следват тази политика, или не. Освен това на пазарите, на които оперира PayPal, Microsoft ще позволят регистрация на автори на софтуер без кредитни карти, но с регистрация в PayPal. Авторите на приложения за WIndows Phone пък ще могат да запазват имена до 12 месеца, преди да пуснат ново приложение - нещо, което вече е възможно за приложенията за Windows.

http://blogs.windows.com/windows/b/buildingapps/archive/2014/04/14/dev-center-now-open-for-windows-phone-8-1-and-universal-windows-app-submissions.aspx

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници