Смартфонът на Amazon ще има общо 6 камери

Смартфонът на Amazon ще има общо 6 камери
A A+ A++ A

Докато чакаме Amazon официално да представи първия си смартфон, което вероятно ще се случи през юни, BGR споделя повече подробности за устройството и дори ни показва снимки на негов прототип. Той обаче не разкрива истинския дизайн, тъй като е обвит от специален калъф, чиято цел е да запази истинския вид на телефона в тайна до премиерата му.

Според новата информация Amazon работи поне по два смартфона, а на пазара първо ще се появи моделът от по-висок клас, който ще бъде последван и от бюджетно устройство. Джаджата има 2GB RAM и използва процесор Qualcomm Snapdragon с неустановен модел и честота. Ще предложи 4,7" дисплей с резолюция 720р и ще има общо 6 камери. Основната ще е с резолюция 13МР, а освен това ще има и предна за видеоразговори.

Върху предната повърхност ще са разположени и 4 инфрачервени камери, които ще работят в комбинация с други сензори за осигуряването на иновативен 3D интерфейс. Камерите ще следят за позицията на лицето и очите спрямо екрана на телефона, а софтуерът на Amazon ще прави постоянни корекции по отношение позицията на екранните елементи, а това ще променя и перспективата на интерфейса, който ще има 3D ефект.

Той ще се използва и в различни от приложенията в телефона, а освен това ще е добавен и в различните магазини на Amazon и потребителите ще могат да видят триизмерно изображение на даден продукт само като завъртят телефона. Компанията работи и с външни автори на софтуер, за да добавят технологията и в своите продукти.

http://bgr.com/2014/04/15/amazon-smartphone-photos-specs-kindle-phone-exclusive/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници