Излезе песента на Световното по футбол “We Are One (Ole Ola)”

Излезе песента на Световното по футбол “We Are One (Ole Ola)”
Снимка: Вирджиния Рекърдс
A A+ A++ A

ФИФА и SONY Music Entertainment обявиха издаването на официалния албум на Световното първенство по футбол 2014 в Бразилия „ONE LOVE, ONE RHYTHM: THE OFFICIAL 2014 FIFA WORLD CUPTM ALBUM“ с участието на артисти от цял свят.

В албума с нови песни влизат звезди като Питбул, Сантана, Шакира, Рики Мартин, Сержо Мендес, The Isley Brothers, Бебел Жилберто (гостувала в България с концерти), феноменалният китайски пианист и звезда на класическата музика Ланг Ланг, и др.

От днес официалната песен на Световното първенство по футбол 2014 - “We Are One (Ole Ola)” в изпълнение на Pitbull с участието на Jennifer Lopez и бразилската звезда Сlaudia Leitte е налична във всички дигитални платформи по целия свят. Песента може да бъде чута тук: http://smarturl.it/WeAreOnepv

“We Are One (Ole Ola)” ще бъде изпълнена на живо от Питбул, Дженифър Лопес и Клаудия Лейте по време на откриването на първенството на 12 юни в „Арена де Сао Паоло“, Сао Паоло.

На 29 април ще излезе и официалният химн на Световното първенство по футбол 2014 в Бразилия, озаглавен “Dar um Jeito (We Will Find A Way)” с участието на музикалната легенда Карлос Сантана, Wyclef, Avicii и Alexandre Pires. Химнът “Dar um Jeito (We Will Find A Way)” ще бъде изпълнен по време на заключителната церемония на първенството, която ще се състои на 13 юли на стадион „Маракана“ в Рио де Жанейро.

#Бразилия #футбол #песен #химн

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници