Новият Sony Alpha A7s записва 4К видео

Новият Sony Alpha A7s записва 4К видео
A A+ A++ A

Sony приключиха миналата седмица със събитие, на което представиха новия си full frame безогледален фотоапарат Alpha A7s. Фотоапаратът има 12,2МР сензор, поддържащ ISO от 50 до 409 600, и може да се справи със записа на видео с 4К резолюция. Ако решите да се възползвате от тази възможност обаче, ще ви трябва външен носител за запис.

Несъмнено Alpha A7s може да прави и обикновени снимки, но при тези видеовъзможности, опцията определено изглежда доста безинтересна. Запис на видео във формат XAVC S можете да правите с SDXC карта клас 10 или по-висок, а ако искате да записвате видео при 120 fps, ще трябва да намалите резолюцията на видеото до 720р. Фотоапаратът поддържа работа с гама S-Log2, което разширява динамичния диапазон на сензора до 1300%.

Разбира се, фотоапаратът разполага и с Wi-Fi и NFC възможности и както и другите устройства от серията Alpha 7, поддържа Multi Interface Shoe, така че можете да включите микрофон за по-добър звук. Засега не е ясно каква ще е цената на фотоапарата, но го очакваме по магазините през лятото.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници