Реформаторският блок: България е в извънредна ситуация

Реформаторският блок: България е в извънредна ситуация
Реформаторският блок започва поредица от консултации с президента и основните политически сили – ГЕРБ, БСП и ДПС, съобщиха на пресконференция Меглена Кунева, Светослав Малинов и Радан Кънев. Снимка: Реформаторски блок
A A+ A++ A

Ситуацията с евентуално спиране на европейските средства и проруското мнозинство в парламента ни, което гласува изваждането на „Южен поток“ от европейските правила, създава за България извънредна ситуация. Затова Реформаторският блок започва поредица от консултации с президента и основните политически сили – ГЕРБ, БСП и ДПС, съобщиха на пресконференция Меглена Кунева, Светослав Малинов и Радан Кънев.

Политическите консултации целят да върнат България на европейския път. Намираме се в Студена война между ЕС и Русия на Путин и за нас е видим рискът за изваждане на страната от европейското политическо и правно пространство, а България се превръща все повече в „ничия земя“, посредник, а не в истински пълноправен член на ЕС“, заяви лидерът на ДСБ Радан Кънев.

Меглена Кунева бе категорична, че само Реформаторският блок може да защити през европейските ценности интереса на всеки български гражданин и всяко българско семейство.

#Реформаторският блок #Меглена Кунева #Светослав Малинов #Радан Кънев #ЕС #Русия #Путин

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници