"Лудогорец" не се справи с "Локомотив" Пловдив - 1:1

"Лудогорец" не се справи с "Локомотив" Пловдив - 1:1
Шампионите поведоха в резултата в 34-та минута след добро изпълнение на пряк свободен удар на Върджил Мисиджан.
A A+ A++ A

Отборите на „Локомотив“ Пловдив и „Лудогорец“ завършиха наравено 1:1 в първи мач от 31-ия кръг на „А“ група, като „смърфовете“ направиха много силно второ полувреме и изпуснаха да стигнат до победата.

Първата част на „Лаута“ в Пловдив бе равностойна, но без много голови положения, като шампионите поведоха в резултата в 34-та минута след добро изпълнение на пряк свободен удар на Върджил Мисиджан.

След почивката домакините заиграха много силно и натиснаха своя съперник, като това даде резултат в 60-та минута, когато след удар от фал на Мартин Камбуров, Владислав Стоянов се намеси слабо, топката рикошира в Йордан Минев и влезе във вратата.

В оставащите 30 минути Спас Делев и Н`Дайе направиха пропуски за Локомотив, а Камбуров уцели гредата със страхотен изстрел от границата на наказателното поле. Гостите също можеха да стигнат до гол в края, но в крайна сметка двубоят завърши 1:1.

По този начин „Локомотив“ спечели първата си точка в плейофната фаза на първенството, а „Лудогорец“ увеличи преднината си на върха пред ЦСКА на осем точки.

#Лудогорец #Локомотив Пловдив

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници