Телефоните Lumia с WP 8 ще получат Windows Phone 8.1 през лятото

Телефоните Lumia с WP 8 ще получат Windows Phone 8.1 през лятото
A A+ A++ A

Nokia сподели повече детайли за обновяването до Windows Phone 8.1 за своите телефони Lumia с Windows Phone 8 и за специалните допълнения, които ще добави към него. Заедно с обявените от Microsoft функции финландската компания ще включи подобрена галерия, която ще осигурява по-бърз достъп до снимките и инструментите за редактиране и споделяне директно от приложението за камерата. В допълнение направените с приложенията Smart Shot, Cinemagraph и Refocus снимки ще бъдат раздвижени директно в галерията.

Creative Studio ще се сдобие с 5 нови филтри, а Nokia Storyteller ще получи опция за експорт на слайдшоу като видео и споделянето му във Facebook или Twitter. Новите Nokia Lumia 630 и Lumia 635 са сред първите с Windows Phone 8.1, но освен това имат допълнителен хардуер, който ще се използва от Nokia SensorCore SDK. Устройствата имат сензори, които могат да отчитат всекидневната активност на потребителите (направени стъпки, скорост и т.н.), но в същото време консумират изключително малко енергия. Компанията обещава скоро да осигури повече информация за това.

Lumia 930, Lumia 1520 и Lumia Icon също ще получат специални добавки. С Windows Phone 8.1 Lumia 1520 и Nokia Lumia Icon ще могат да улавят по-качествен звук, благодарение на поддръжката на Dolby Surround Sound. Тази функция е добавена и в Lumia 930. И трите устройства ще могат да покажат съдържание върху съвместими устройства безжично чрез технологията Miracast. Обновяването ще е достъпно през лятото под формата на ъпдейт с името Lumia Cyan, който ще комбинира новите функции на Windows Phone 8.1 с допълненията на Nokia.

http://conversations.nokia.com/2014/04/02/windows-phone-8-1-update-everything-you-need-to-know/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници