Депутати си купуват акции на ЦСКА

Депутати си купуват акции на ЦСКА
Пожелавам тези пари да се използват рационално и да не се излъжат ентусиазма на феновете. Само ЦСКА!”, заяви Георги Анастасов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Депутати от парламентарния фен клуб на ЦСКА са закупили в петък акции на клуба.

Преди да се включат в инициативата Георги Анастасов, Таско Ерменков и олимпийският шампион Таню Киряков разгледаха музея на ЦСКА и призоваха всички фенове да купуват акции.

Стефан Данаилов не можа да си купи от ценните книжа лично поради здравословни причини, но бе упълномощил негов човек да извърши покупката.

“Това е един знак към привържениците на ЦСКА, че трябва с общи усилия да спасим футболния клуб. Няма да се връщам в миналото и да търсим виновниците. Нас ни убеди Стойчо Младенов. Той доказа, че с нищо можеш да направиш голям отбор. Всички бяха отписали ЦСКА, бяха го сложили във втората седмица, вещаеха Б група, В група или изобщо да го няма”, посочи Анастасов.

“Едно трябва да бъде ясно! Без ЦСКА и Левски, без тези дербита, българският футбол няма да върви нагоре! Колкото и добро моментно състояние да имат Лудогорец и Литекс, те повече от 4000-5000 души не могат да съберат, заедно с близките и роднините на футболистите. Затова ние твърдо заставаме зад ЦСКА”, каза още той.

“Символично ще купим минимален пакет акции, а след това всеки ще купи колкото си иска. Аз лично ще купя 360 акции към днешната дата. Агитирал съм още децата и племенниците ми. Същото правят и колегите ми - народните представители и от други партии. Има едно ядро на ЦСКА в парламента, което винаги ще е постоянно. Това са служителите, които отделят от залъка си и ще дадат за ЦСКА. Утре може да ни няма, но ЦСКА ще го има. Пожелавам тези пари да се използват рационално и да не се излъжат ентусиазма на феновете. Само ЦСКА!”, призова депутатът.

#ЦСКА #акции #продажба #Георги Анастасов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници