Link Bubble подобрява работата с уеб страници през мобилно устройство

Link Bubble подобрява работата с уеб страници през мобилно устройство
A A+ A++ A

Мобилните браузъри отдавна не са толкова зле, а и мобилните връзки позволяват сравнително бързо зареждане на страниците, въпреки че все още няма как да ги сравним с настолните, тъй като при отваряне на връзка в мобилен браузър често се налага да изчакате поне едно прехвърляне към нова страница, ако не и повече. Link Bubble за Android би трябвало да зарадва доста потребителите, тъй като ще им спести време.

Приложението работи по следния начин: ако кликнете например върху връзка в Twitter, вместо веднага да се отвори вграденият браузър и тепърва да чакате зареждането на страницата, може да я изпратите към Link Bubble и да продължите да правите други неща. Приложението ще я зареди във фонов режим и ще ви я покаже едва когато е готово под формата на балонче.

Приложението по принцип е безплатно, но ако ползвате тази версия, ще имате възможност да го интегрирате само с едно друго приложение, от което Link Bubble да зарежда връзки. Платената версия позволява интеграция с неограничен брой други приложения и може да покаже повече от едно балонче върху екрана.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници