Samsung Galaxy S5 Zoom може да има 20MP камера

Samsung Galaxy S5 Zoom може да има 20MP камера
A A+ A++ A

Продажбите на Galaxy S5 ще започнат след броени дни, но Samsung не спира да работи по другите допълнения в серията. Едно от тях ще е фокусирано върху камерата и вероятно ще носи името Galaxy S5 Zoom. Според нова неофициална информация от презентация на Samsung в Полша, която е потвърдена и от източници на GSM Arena, очакваният смартфон ще е значително по-тънък от своите предшественици и няма да има стърчащ извън корпуса обектив.

Компанията вероятно е използвала технология с подвижни в корпуса елементи, подобно на тази, която използват много от компактните фотоапарати, но въпреки това на разположение ще е 10х оптично приближение. Очаква се устройството да има 20МР CMOS сензор със система за оптична стабилизация на изображението.

Сред другите характеристики са 4,8" дисплей с резолюция 720p, Android 4.4, 2GB RAM, четириядрен процесор с честота 1.6 GHz и ксенонова светкавица. Посочва се, че Samsung са добавили бутоните за контрол на приближението под палеца, а представянето на Samsung Galaxy S5 Zoom се очаква през следващата седмица.

http://www.gsmarena.com/alleged_specs_of_galaxy_s5_zoom_surface-news-8116.php

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници