Скици на смартфона OnePlus One подсказват за дизайна

Скици на смартфона OnePlus One подсказват за дизайна
A A+ A++ A

Boy Genius Report публикува скици на мистериозния телефон OnePlus One, който е съвместен проект между Cyanogen и китайската компания OnePlus. Изображенията показват какво да очакваме от дизайна на смартфона, който вероятно ще има unibody алуминиев корпус с поликарбонатни елементи. В допълнение, OnePlus One ще има бутон за включване върху страничната повърхност, подобно на Sony Xperia, а останалите елементи са стереоговорители в горната и долната част на корпуса.

Устройството ще работи с популярната модификация на Android CyanogenMod, а преди дни разбрахме, че ще е задвижван от процесор Snapdragon 800 с честота 2,3GHz. Дисплеят му ще е с диагонал 5,5" и резолюция 1080р. Батерията пък ще е с капацитет 3100mAh. Цената на телефона се очаква да не е повече от 400 долара, а официалното му представяне трябва да се състои в близките седмици.

Междувременно от OnePlus продължават да ни подготвят за премиерата като разкриват детайли за характеристиките на смартфона. Поредната порция е свързана с камерата, която използва 13МР CMOS сензор от Sony (Exmor IMX214) с апертура f/2.0. Добавени са над 120 алгоритима за стабилизиране на изображението, възможност за заснемане на 4K видео или 720p при честота 120 fps и предна камера с резолюция 5МР.

http://bgr.com/2014/03/14/oneplus-one-picture-and-design/
http://forums.oneplus.net/threads/the-oneplus-one-camera-sony-exmor-imx214-6-lenses-and-low-light-performance.456/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници