Ето новия фитнес тракер S Band на Samsung

Ето новия фитнес тракер S Band на Samsung
A A+ A++ A

Ако си спомняте, миналата година заедно с представянето на Galaxy S4 Samsung представи и фитнес гривната S Band, но тя така и не достигна до пазара. Това обаче не е спряло компанията да работи по нова версия на джаджата и тя ще бъде представена през следващите месеци, според информация от сайта SamMobile, който е получил слайдове от търговска презентация на Galaxy S5.

От нея става ясно, че устройството отново няма дисплей и действа като сензор, който предава информация към свързан смартфон. Събира информация за направените стъпки и изгорените калории, но освен това има и функция за мониторинг на съня, макар че засега не е ясно колко подробна ще е последната. Джаджата ще поддържа и известяването за входящи съобщения и обаждания и ще има функция, която ще сигнализира при разпадане на връзката с телефона.

Устройството ще може да се носи като часовник или да се комбинира с щипка за фиксиране върху дрехите. Очаква се да работи със съществуващите и новите устройства на Samsung, но ще изисква новата версия 3.0 на приложението S Health, която е стандартна за тазгодишните топмодели.

http://www.sammobile.com/2014/03/14/this-is-samsungs-new-s-band-fitness-tracker/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници