Утре започва работа първият магазин M-Tel Experience Store

Утре започва работа първият магазин M-Tel Experience Store
A A+ A++ A

На 22 февруари в центъра на София отваря врати първият магазин M-Tel Experience Store. Намира се на ъгъла на улиците "Съборна" и "Александър Батенберг" и е готов да зарадва всички изкушени от новите технологии, чийто стил на живот е свързан с най-новите джаджи. Компанията го описва като посветен на "хората, изпитващи ежедневно потребността да бъдат носители на новото и последователи на световните тенденции". В новия магазин преживяването на потребителите е поставено на първо място, като на разположение ще има достатъчно висококвалифицирани консултанти, които да предоставят необходимата информация за устройствата и техните възможности.

Пространството е разделено на тематични зони, всяка със свой облик. При влизане посетителите се срещат с най-новия продукт за момента, представен ексклузивно за страната в зоната "Продукт на фокус". Следва "Тест зона", където всеки може да разгледа и изпробва продуктите, предлагани от "М-Тел" - таблети, компютри или смартфони. В "Зоната за забавление" са достъпни електронна книга, игрова конзола Sony PS Vita и дигитална маса, върху която всеки може да порисува.

Само на няколко крачки е "M-bar" - интерактивният бар на магазина, където традиционните коктейли са заменени от телекомуникационни консултации, които ще отговорят на всеки въпрос. Предвидена е и "Продуктова зона", приютила всички продукти, които M-Tel Experience Store предлага. На втория етаж е "Зоната за дома", която в домашна обстановка дава достъп до услугите за дома на оператора. Както подсказва името й, "Зоната за заплащане" осигурява терминали за безкасово плащане.

Интересно е и че магазинът предлага свой собствен аромат с името Experience by M-Tel, който е разработен в Швейцария. Първите ексклузивни продукти в M-Tel Experience Store ще бъдат LG Prada, най-новата игрова конзола PlayStation Vita и таблетът Samsung Galaxy Tab 7.7.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино