Детайли за работата на двете камери в HTC One 2014

Детайли за работата на двете камери в HTC One 2014
A A+ A++ A

Вече е ясно, че една от основните отличителни черти на наследника на HTC One ще е наличието на две основни камери. Засега обаче не беше съвсем ясно каква точно ще бъде функцията им, но със сигурност няма да е същата като тази в Evo 3D, който беше първият телефон на HTC с опция за запис и гледане на 3D видео. Вече научихме някои детайли за двете камери, но имаме и повече информация от официален източник.

Това е австралийският оператор Telstra, снимка на чиято брошура с информация за новия HTC One е достигнала до GSMArena. От кадъра става ясно, че двете камери ще се справят със снимането в слабоосветени условия и ще осигуряват нови възможности за редактиране на снимките. Ще има опция за избор на точката на фокус, вмъкването на боке ефект (замъгляване на фона) и дори прилагане на 3D ефекти, но засега не е ясно какво означава последното.

Брошурата потвърждава наличието на 5" full HD дисплей и на нови функции в интерфейса Sense 6.0 като събуждане на телефона чрез почукване върху екрана и достъп до любими приложения и новини чрез жест. Вече е ясно и че HTC One 2014 ще има двойна светкавица с различна цветна температура - подобна използва и Apple в iPhone 5s. Снимката разкрива, че в Австралия цената на смартфона без обвързване с договор ще е 840 австралийски долара, което е около 550 евро.

http://www.gsmarena.com/exclusive_heres_why_the_htc_m8_has_two_cameras-news-8002.php

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници