Слух: HTC One 2014 в магазините от началото на април

Слух: HTC One 2014 в магазините от началото на април
A A+ A++ A

До официалното представяне на наследника на HTC One има малко повече от две седмици, но по всичко личи, че устройството ще ни изненада и с поне един нов иновативен аксесоар. Това разкрива evleaks, който публикува в Twitter снимка на смартфона с нов калъф, който показва информация като време и прогноза за времето по оригинален начин като разчита на множество отвори върху предната страна на калъфа.

Засега не е ясно дали аксесоара ще е снабден с LED източници на светлина или ще се разчита на дисплея, за осветяването на отворите. Към последното насочва по-големия отвор над сензора за близост или предната камера - не е изключено показването на информацията да се активира чрез махване с ръка над телефона. По този начин работи и функцията Nokia Glance в телефоните Lumia. Според evleaks HTC One 2014 ще има и версия Google Play, която използва непроменено издание на Android.

Смартфонът може да достигне до магазините скоро след премиерата на 25 март. Към това насочва информация от сайта HTCFamily.ru, която твърди, че пазарната премиера на новия HTC One ще е само две седмици след представянето, а устройството ще се появи едновременно в 110 страни. Това означава, че началото на продажбите му ще е на 8 април, което е само няколко дни преди търговския старт на Samsung Galaxy S5.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници