ЦСКА победи Левски с 1:0 в оспорвано дерби

ЦСКА победи Левски с 1:0 в оспорвано дерби
ЦСКА би Левски с 1:0. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

ЦСКА надделя над Левски с 1:0 в драматична битка на стадион "Васил Левски" в събота.

Срещата започна много инфарктно от самото начало, като още в четвъртата минута Ларсен Туре направи огромен пропуск да открие резултата в полза на "сините". "Армейците" не останаха по-назад и минута по-късно Косоко също пропиля хубав шанс. Първото полувреме все пак се беляза от лош късмет за ЦСКА, след като защитникът Борис Галчев получи два жълти картона и напусна срещата.

В 67-та минута капитанът на Левски Станислав Ангелов допусна безумна грешка и свали Тони Силва на тревата, което му донесе втори жълт картон. Така ЦСКА получи право да изпълни дузпа и Емил Гъргоров беше безпогрешен за 1:0 в полза на "червените". В самия край на мача грозна гледка беляза срещата - Райс Мболи и Ларсон Туре получиха червени картони след сблъсък помежду си.

След края на редовното време Гаджев и Косоко също получиха червени картони, но не стана ясно откъде тръгна скандала между двамата.

Освен с динамика, на терена мача се беляза и от множество грозни сцени от страна на феновете по трибуните, които замерваха полицаи и ръководители на клубове с боклуци.

#ЦСКА #Левски #Ларсен Туре #Станислав Ангелов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници