Ъпдейтът за Windows 8.1 се появи в интернет

Ъпдейтът за Windows 8.1 се появи в интернет
A A+ A++ A

Работата по ъпдейта за Windows 8.1 вече е приключила от страна на Microsoft, но новият софтуер ще бъде достъпен за крайните потребители през април. Датата, за която в момента се говори, е 8 април - след конференцията Build. Междувременно обаче обновяването се появи в сървърите на компанията и може да бъде изтеглено и инсталирано от по-нетърпеливите потребители, които не се страхуват да експериментират. По-късно файловете бяха свалени, но вече могат да се намерят на различни места в интернет.

Като цяло промените в Windows 8.1 са предназначени да улеснят живота на потребителите, които използват мишка и клавиатура. Както вече писахме, приложенията за Windows 8 с модерен интерфейс (изтеглените от Windows Store) ще могат да се показват в лентата със задачи в класическия интерфейс, а в горната част на екрана ще има допълнителна лента, която ще служи за минимизиране и затваряне, както това е налично в стандартните приложения за Windows.

Освен това към началния екран на модерния интерфейс е добавен бутон за изключване на компютъра - досега той се намираше в страничното меню. Освен че при стартирането на операционната система има някои улеснения за потребителите на обикновени настолни машини, в допълнение на това Microsoft са занижили и хардуерните изисквания, като по този начин се очаква производителите да могат да предложат устройства на по-достъпни за потребителите цени.

http://www.theverge.com/2014/3/6/5479390/windows-8-1-update-1-download-microsoft

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници